whatsapp 0126932923

Home » Pinjaman Coshare

Pinjaman Coshare

Pinjaman Coshare Baru

Pinjaman Coshare merupakan pinjaman terbaru yang mengamalkan konsep Syariah. Keistimewaannya adalah payoutnya yang 100%. Anda boleh dapat lebih tunai bersih apabila meminjam daripada Coshare. Pembayaran balik ansuran bulanan adalah melalui potongan gaji majikan. Hanya kakitangan kerajaan yang layak pinjaman Coshare.  

  • Pinjaman minimum RM2,000. Maksima RM200,000.
  • Tempoh pembayaran balik dari 2 tahun – 20 tahun
  • Kadar keuntungan hanya 4.99% (kadar tetap)
  • Payout 100%
  • Tidak ada yuran keahlian (Anda tidak perlu menjadi ahli)
  • Blacklist, CTOS, CCRIS layak
  • Overlap dibenarkan.

Kuwait Finance House

Dananya datang dari Kuwait Finance House – sebuah bank antarabangsa yang asal dari Kuwait. Kuwait Finance House merupakan bank pertama yang memulakan perbankan islamik. Lebih maklumat tentang Kuwait Finance House.

Perbezaan Coshare dengan Koperasi

Terdapat beberapa ciri yang membezakan Coshare dengan Koperasi. Secara amnya, anda sebagai peminjam tidak perlu menjadi ahli dulu sebelum layak membuat pinjaman Coshare. Lain pula dengan koperasi dimana koperasi hanya memberi pinjaman kepada ahli. Jadi, peminjam jimat yuran keahlian dan caruman bulanan. Lebih maklumat mengenai perbandingan Coshare dengan Koperasi.

Kelebihan Meminjam Daripada Kami

Apabila anda memohon pinjaman daripada kami, anda boleh dapat pinjaman anda lebih cepat berbanding dengan agen lain. Ini kerana kami ada staf di ibu pejabat Coshare. Pelanggan kami hantar borang terus ke ibu pejabat untuk diproses.

Peminjam bukan pelanggan kami terpaksa hantar borang kepada agen yang akan hantar borang kepada master agen. Selepas master agen sudah periksa borang, baru hantar ke ibu pejabat Coshare. Maka dengan meminjam melalui kami, permohonan anda akan mula diproses lagi cepat.